Želite prodati ili
iznajmiti nekretninu?

Libra R.E.S. za poslovanje s nekretninama Vaš je pouzdan partner pri prodaji ili najmu/zakupu Vaše nekretnine ili više njih na području grada Zagreba ili u cijeloj Hrvatskoj. U nekoliko jednostavnih koraka, uz podršku najboljih agenata, vaš će stan, kuća ili poslovni prostor biti spreman za novog vlasnika ili najmodavca/zakupnika.

Vrijednost

Vrlo je važna cijena vašeg stana, kuće ili poslovnog prostora. Može biti vrlo jednostavno precijeniti i podcijeniti nekretninu, posebno u Zagrebu gdje je konkurencija jaka. Agenti za nekretnine Libra R.E.S. nude besplatne konzultacije koje se mogu dogovoriti putem obrasca na dnu stranice. Usporedit će vrijednosti nekretnina u susjedstvu kako bi osigurali odgovarajuće cijene vaših nekretnina.

Bez obzira želite li prodati kuću u Mlinovima, iznajmiti poslovni prostor na Trešnjevci ili prodati stan u blizini Zrinjevca, tu smo za Vas da vam pomognemo na svakom koraku.

Fotografije, prezentacija i marketing

Fotografije vaše nekretnine bit će prvo što će potencijalni kupci vidjeti, zato one trebaju dobro predstaviti vaš stan, kuću ili poslovni prostor. Fotografirat ćemo vašu nekretninu vodeći računa o svim kriterijima dobre fotografije. Ako želite prodati ili iznajmiti nekretninu ona treba biti uredna i čista zbog cjelokupnog dojma.

Dobra strategija oglašavanja nekretnina također je nužna ako želite da vaša nekretnina bude vidljiva što većem broju kupaca. Pobrinut ćemo se da vaše nekretnine u  Hrvatskoj budu vidljive na raznim portalima i društvenim mrežama koji ciljaju prave klijente.

Razgledavanje nekretnine

Čim vašu nekretninu primijete kupci najbolje je započeti s dogovaranjem termina za razgledavanje i 

organizirati pojedinačne prezentacije nekretnine tijekom tjedna prema vašem rasporedu.

Razgledavanje nekretnina izvan grada Zagreba organiziraju se vikendom.

Ponude i ugovaranje

Ako je kupac nekretnine zadovoljan nekretninom i želi ju kupiti, daje ponude koja će vam se kasnije predstaviti.

Tada Vi, uz podršku agencije Libra R.E.S., možete odlučiti koja je ponuda najbolja, a nakon toga pristupa se potpisivanju predugovora ili ugovora. Vodit ćemo Vas kroz čitav postupak prodaje/najma ili zakupa nekretnina i pomoći ćemo Vam u svemu – na raspolaganju Vam stoji i odvjetničko društvo Ana Klarić Rajnović pouzdan parter  tvrtke Libra R.E.S. u Zagrebu.

Ako želite znati više detalja o prodaji, najmu, zakupu i kupnji nekretnine u Hrvatskoj, slobodno nas kontaktirajte.
    Compare listings

    Compare
    Libra Res