O nama

Očekuje Vas stručni tim koji će Vam svojim individualnim i odgovornim pristupom pružiti profesionalnu uslugu.

Nudimo široki spektar usluga jer nam je cilj udovoljiti svim vašim potrebama vezanim uz nekretnine. Osluškujući potrebe naših klijenata neprestano se prilagođavamo i usavršavamo.

Na Vaš zahtjev naš stručni tim pronaći će nekretninu koja odgovara Vašim potrebama, bilo da se radi o stambenoj ili poslovnoj namjeni.

Pouzdajte se u savjet naših arhitekata i dizajnera pri uređenju i opremanju ili stvaranju potpuno novog identiteta Vašeg prostora za stanovanje ili obavljanje poslovne djelatnosti.

Vrhunski ocijenjeni agenti za nekretnine u Zagrebu

Jedna smo od najbolje ocijenjenih agencija za promet nekretninama od strane korisnika u Zagrebu. 

Libra R.E.S. pomaže ljudima širom Hrvatske da pronađu svoj savršeni dom. Ako tražite udobnu kuću ili luksuzni stan za iznajmljivanje ili kupnju u Zagrebu, računajte da će Vam tim Libra R.E.S.-ovih stručnjaka za nekretnine biti na raspolaganju na svakom koraku.

Brinemo o vama

Kada tražite savršen dom, trebaju vam ljudi koji će slušati vašu priču, želje i potrebe. Samo tako moći ćete pronaći kuću ili stan koji savršeno odgovaraju vama (i vašoj obitelji). 

Stručnjaci Libra R.E.S. brinu se o zahtjevima svakog klijenta te idu i korak dalje kako bi pronašli dom koji će vam se svidjeti. Poznajemo svaku zagrebačku četvrt i radimo zajedno sa vama kako bi odabrali najbolji dio grada za vas.  Biramo s vama najbolje domove prema vašem načinu života, proračunu, obiteljskim potrebama i ostalim važnim informacijama koje podijelite s nama.

Kupujete, iznajmljujete, prodajete

Agenti za prodaju nekretnina Libra R.E.S. pomažu svojim klijentima pronaći kuću ili stan iz snova na prodaju na području grada Zagreba ali i šire. Ako pažljivo pogledate web stranicu ili pozovete uvijek ljubazne agente, vidjet ćete da uz pomoć Libra R.E.S. također možete prodati svoja imanja, kao i pronaći luksuzne dugoročne i kratkoročne nekretnine za najam u cijeloj Hrvatskoj. Zadovoljstvo klijenata nam je na prvom mjestu, a to je ono što Vašu “agenciju za nekretnine Libra R.E.S.” čini tako posebnom. Bez obzira koji dio grada Zagreba vas zanima za život i bez obzira u kojem kvartu imate nekretninu na prodaju, najbolji agenti u blizini pružit će vam najpouzdanije usluge nekretnina i pružiti vam podršku tijekom cijelog postupka.

Želite li kupiti luksuzni penthouse na obroncima Medvednice? Zanima vas prodaja atraktivne obiteljske kuće u Svetoj Nedelji? Nije problem s pravim partnerom pored Vas. Nazovite agente Libra R.E.S. za promet nekretninama, pružite nam sve relevantne informacije i očekujte da započnete novo poglavlje u svom životu u udobnosti i stilu kakvog zaslužujete. Od modernih apartmana u Zadru do luksuznih vila s bazenom na Hvaru – ured Libra R.E.S. rado će vam pomoći u pretraživanju, sve što trebate je nazvati nas.

Compare listings

Compare
Libra Res