ISTRA, Buje, atraktivno građevinsko zemljište sa dozvolom i projektom

 • 800,000EUR
Prodaja

ISTRA, Buje, atraktivno građevinsko zemljište sa dozvolom i projektom

 • 800,000EUR

Pregled

ID nekretnine: HZ23642
 • Građevinsko zemljište
 • Tip nekretnine
 • 23642
 • Površina (m2)

Opis

Prodaje se atraktivno građevinsko zemljište u Istri u naselju Kaštel u prekrasnom mjestu Buje.

Zemljište se proteže na 23 642 m2, te se prodaje sa građevinskom dozvolom i kompletnim projektom za hotelski kompleks/integrirani hotel, kao i građevinskim dozvolama za bazene i restoran. Zemljište je prenamjenjeno tako da prema projektu ima i zelene površine te područje za sport i rekreaciju. Na početku parcele nalazi se objekt za koji je ishodovana dozvola za otvaranje restorana. Naravno, po želji budućeg vlasnika zemljište se može koristiti i za druge namjene. Zemljište ima sve priključke, a sljedeće godine ispred parcele se provodi i gradska kanalizacija.

O PROJEKTU:
Integralni hotel smješten je u naselju Gadari/Kaštel u gradu Buje. Hotel se sastoji od centralne zgrade s recepcijom i restoranom južne orijentacije, te sedam identično luksuzno opremljenih vila s bazenima na sjevernom djelu hotela. Parcela hotela je ograđena i funkcionira kao samostalna cjelina unutar naselja. Svaka vila ima svoju ograđenu okućnicu na parceli s više od 1000 m². Parcele su oblikovane i orijentirane na način da svaki korisnik pojedine vile uživa u potpunoj privatnosti. Između samih vila i centralne zgrade, smješten na glavnoj prometnici naselja nalazi se zelena “tampon” zona gusto pošumljena autohtonom vegetacijom koja u sebi skriva sportsko rekreativni sadržaj (multifunkcionalni teren, teniski teren, te fitness na otvorenom).

U samoj zgradi je saržano četiri smještajne jedinice identične onima u kućama za odmor. Glavna zgrada je oblikovana u stilu vile i prenosi isti vizualni identitet. Zgradom dominira veliki natkriveni trijem postavljen okomito na volumen prizemlja koji formira glavni ulaz kako same zgrade tako i cijelog kompleksa hotela.

Karakteristična kuća za odmor kompleksa integralnog hotela oblikovana je kao katnica nepravilnog L oblika koja je po svom presjeku podijeljena u dvije funkcionalne cjeline. U prizemlju se nalazi dnevni trakt s ulaznim prostorom, dnevnim boravkom, blagovaonom, kuhinjom, WC-ima, saunom i vanjskim prostorom za roštilj, dok su na katu smještene četiri spavaće jedinice svaka sa svojom kupaonom. U samom srcu svake parcele nalazi se vanjska natkrivena terasa s bazenom koji čini i vanjski dnevni boravak svake jedinice. Svaka kuća ima dva djelomična natkrivena parkirna mjesta na ulaznom pročelju. Prilikom oblikovanja kuća cilj je bio postići suvremeno oblikovanje s primjenom autohtonim materijala (kamenim) te sadnjom autohtonog bilja kako bi se zadržao duh mediterana. Kuće su introventnog karaktera sa zatvorenim vanjskim fasadama, ograđena je zidovima uz koje se sadi gusto zelenilo kako bi korisnici postigli maksimalan stupanj privatnosti.

Katovi kuća za odmor, kao i kat glavne zgrade zamišljeni su kao spavaći odjeljci potpuno odvojeni od restorana i recepcije kako bi korisnicima pružali što veći mir prilikom odmora. Svaka soba posjeduje svoju kupaonicu i predprostor s ugradbenim ormarom. Jedina razlika je vidljiva kod vanjskog prostora dok sobe glavne zgrade imaju izlaz na lođe, u kućama su to staklene stijene bez mogućnosti izlaska u dvorište. Razlika je nastala zbog potrebe korisnika glavne zgrade za pristupom vanjskom prostoru, dok svaka kuća ima svoju veliku okućnicu i dvorište. Sobe su dimenzionirane tako da i pojedinačno zadovoljavaju prostorne kriterije hotela s 4 zvjezdice. Ravni krovovi prizemlja kuća i glavne zgrade su natkriveni umjetnom travom kako bi se upotpunio dojam izolacije u prirodi.

Zainteresiranim kupcima može se dati sva dokumentacija na uvid.

Cijela Istra kao i grad Buje ima bogatu povijest i puno znamenitosti, vinske ceste, biciklističke ceste, gastro ponude te daje mogućnost bavljenja turizmom i ugostiteljstvom svih 365 dana u godini.
Više na linku turističke zajednice grada Buje:
https://www.buje.hr/hr/clanak/znamenitosti-grada-buja

Kupac ne plaća proviziju!

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.

👤Anita Martinović
📱091 9320 001
📧anita.martinovic@libra-res.hr

Video

Adresa

 • Grad Buje, Istra

Detalji

Updated on 30 travnja, 2021 u 10:40 am
 • ID nekretnine: HZ23642
 • Iznos: 800,000EUR
 • Veličina nekretnine: 23642 Površina (m2)
 • Tip nekretnine: Građevinsko zemljište
 • Status nekretnine: Prodaja

Dogovori sastanak

Vaše informacije

Slične nekretnine

Compare listings

Compare
Libra R.E.S.
 • Libra R.E.S.
Libra Res